UtánpótlásSport
2024. szeptember 8.
  • instagram
U19-ES FIÚ VÍZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG, BURGASZ U20-AS BIRKÓZÓ-VILÁGBAJNOKSÁG, PONTEVEDRA
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2024-07-23 20:30

A Kozármisleny és a Szeged is 19 éves játékossal erősített

A labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia szerződtette Pruska Dánielt, míg a HR-Rent Kozármisleny kölcsönvette Vajda Rolandot.

Vajda Roland 2021-ben igazolt az FK Csíkszeredától a Puskás Akadémia együtteséhez, ahol első évében még főképp az U17-es és U19-es csapatokban szerepelt, de egy alkalommal az NB III-as Puskás Akadémia II-ben is lehetőséget kapott. A 19 éves játékos a következő idényében már stabil résztvevője volt a harmadosztályú bajnokságnak, ahol 31 alkalommal lépett pályára, míg az előző szezonban 29 találkozón jutott szóhoz – írja az NSO.

A belső védő kozármislenyi kölcsönszerződése egy idényre szól.

Pruska Dániel az UTE, az MTK, valamint az Illés Akadémia utánpótlásában pallérozódott. Az előző idényben a Szombathelyi Haladás második csapatában 27 mérkőzésen 20 gólt szerzett, valamint bemutatkozhatott az NB II-es együttesben is. Szegedi próbajátéka során háromszor is betalált a felkészülési mérkőzéseken, meggyőzve ezzel a szakmai stábot a közös folytatásról.

„Boldog vagyok, hogy a Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosa lehetek! Fantasztikus körülmények között készülhetünk, minden adott az eredményes munkához. Izgatottan várom az idényt!” – nyilatkozta a 19 esztendős csatár klubja közösségi oldalának.

(Kiemelt képünkön: Vajda Roland kölcsönbe érkezett Kozármislenybe Forrás: kozarmislenyfc.hu)