UtánpótlásSport
2024. szeptember 20.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2024-08-02 14:37

A 18 éves Kostyák Rajmund a Szentlőrincbe igazolt

A 18 éves Kostyák Rajmund személyében ambiciózus kapussal erősít a labdarúgó másodosztályban szereplő Szentlőrinc.

A 18 esztendős Kostyák Rajmund a labdarúgó NB II-ben szereplő Szentlőrincben folytatja pályafutását – írja az NSO a klub honlapjának közleményére hivatkozva.

A 2006-os születésű játékos a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia növendéke, ahol végigjárta a korosztályokat, majd a 2022–2023-as évadban a szombathelyi Illés Akadémia-Haladáshoz csatlakozott. Az előző idényben már a Szombathelyi Haladás felnőtt keretében is számítottak rá, azonban a másodosztályú bemutatkozás még várat magára, amit Kostyák Szentlőrincen szeretne elérni.

„A tavalyi sajnálatos szombathelyi események után nagy öröm volt számomra, hogy az NB II-be visszajutó Szentlőrinc szívesen látna a soraiban, ahol sikerült meggyőznöm a szakmai stábot – mondta a klubhonlapon Kostyák Rajmund. – Nagyszerű közegbe kerültem, mindenki segítőkész. A csapat képes lehet a jó szereplésre idén, visszajutó együttesként pedig szeretnénk a tagságunkat megőrizni hosszú távon.

Az a célom, hogy minél többet fejlődjek, a legjobb tudásommal segítsem a csapatot és idővel bemutatkozhassak a másodosztályban!

(Kiemelt képünkön: Kostyák Rajmund Szentlőrincen folytatja Forrás: szentlorincse.hu)