UtánpótlásSport
2024. szeptember 16.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2024-08-28 16:28

Négy fiatallal kötött profi szerződést a Fehérvár

A Fehérvár FC bejelentette, hogy profi szerződést kötött négy utánpótláskorú játékosával: Lakatos Kristóffal, Lakatos Dáviddal, Virágh Milánnal és Ekbauer Tamással.

Élete első profi szerződését írta alá

négy fiatal labdarúgó: Lakatos Kristóf, Lakatos Dávid, Virágh Milán és Ekbauer Tamás – írja az NSO.

A hátvédként bevethető Lakatos Kristóf 2008-ban született Veszprémben. 2022 nyarán igazolt Fehérvárra. Idén, a tavaszi idényben már az NB III-as csapattal edzett, nyár óta folyamatosan az első kerettel készül, négy NB I-es meccsen már a kispadon ülhetett. Ikertestvére, a kapus Lakatos Dávid szintén 2022 óta játszik a Fehérvárban. A 2024-es téli felkészülést már a második csapattal kezdte el. Jelenleg az elmúlt idényben elszenvedett sérülése utáni rehabilitációját végzi, és abban bízik, hogy januártól már teljes értékű munkát végezhet.

Virágh Milán 2007-ben született, középső védőként és balhátvédként bevethető. A 2024–2025-ös a negyedik idénye piros-kékben. Az előző évadban 11 bajnokin játszott az NB III Dél-Nyugati csoportjában szerepelt második csapatban.

A 2008 februárjában született Ekbauer Tamás 2023 nyarán igazolt Veszprémből Fehérvárra. A támadó középpályásként szereplő fiatal első idényében az U16 és az U17-es korosztályos csapatban szerepelt.

(Kiemelt képünkön: Virágh Milán, Ekbauer Tamás, Lakatos Dávid és Lakatos Kristóf (balról jobbra) profi szerződést kötött Fehérváron Fotó: Fehérvár FC)