UtánpótlásSport
2024. október 22.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Egyéb sportágak

2024-09-11 19:15

Szezonnyitó családi napot rendez a síszövetség

A Normafa Park látógatóközpontjában tart szezonnyitó családi napot a Magyar Sí Szövetség szeptember 21-én.

A Normafa Park látogatóközpontjában rendez szezonnyíitó családi napot a Magyar Sí Szövetség szeptember 21-én. Elsősorban a családokat, a síiskolákat, a klubok versenyzőit és képviselőit, valamint a fogyatékossággal élőket várják. Az esemény célja, hogy minél több emberrel megismertessék a sísportágakat és a vendégek lehetőséget kapjanak azok kipróbálására.

A kezdők 10 órától a sportágválasztó programokban szakemberek segítségével megismerkedhetnek a síugrással mini síugrósáncon, a lézeres mini biatlonnal és az alpesi síeléssel műanyag tanpályán. A vállalkozószelleműeknek lehetőséget biztosítanak a szervezők arra, is, hogy a gyakorlást követően bemutathassák tudásukat a lézeres biatlon verseny tíz fős futamaiban. Délelőtt pedig a tanpályán bemutatókkal és síspecifikus atlétikai foglalkozással is szórakoztatják a közönséget.

Az eseményre több olyan felnőtt síző is kilátogat, aki rangos világversenyeken indult, de meghívást kapott a sportélet számos vezetője, szakembere, mások mellett jelen lesz Baji Balázs a Sportoló Nemzet Program képviseletében. A rendezvény megnyitója 10 órakor lesz a Monspart Sarolta emléktáblánál.

(Kiemelt képünk forrása: Magyar Sí Szövetség)