UtánpótlásSport
2024. október 6.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Atlétika

2024-09-26 12:48

Molnár Attila különleges ajándékkal lepte meg Bátori Liliannát

A 400 méteres síkfutás magyar csúcstartója, Molnár Attila különleges ajándékot adott a magasugrásban U18-as Eb-győztes Bátori Liliannának.

A 400 méteres síkfutás hazai csúcstartója, a fedett pályás vb-ötödik Molnár Attila is ott volt idén a párizsi olimpiai játékokon, és a résztvevőkhöz hasonlóan, többek között ötkarikás emblémával ellátott mobiltelefont kapott.

Az FTC kiválósága azonban nem szerette volna megtartani a készüléket, és

úgy döntött, hogy azt a véleménye szerint az idén legjobban teljesítő utánpótláskorú atlétának adja ajándékba.

Így esett a választása a Vasas 17 éves magasugrójára, Bátori Liliannára, aki ebben az évben felnőtt magyar bajnokságot nyert, U18-as Európa-bajnoki címet szerzett, továbbá negyedik helyen végzett az U20-as világbajnokságon.

„Egyből még én sem tudtam, mit akarok kezdeni vele, csak azt tudtam, hogy nem akarom megtartani – idézi Molnár Attila Bátori Liliannához intézett szavait a MASZ-portál– Sokan eladták, én nem vagyok ennek a híve, az én baráti körömben senki sem androidos, úgyhogy az kifogás volt, kérték, de mondtam, hogy ááá… Ez szerintem pazarlás lett volna, és akkor úgy voltam vele, hogy először ki akartam sorsolni, aztán mondtam, hogy nem, lesz ennél jobb ötlet.

És úgy lett, hogy ki ment idén a legnagyobbat? Így nem igazán volt vetélytársad. Ügyes voltál!

Jó volt nézni, ahogy konzisztensen jöttél fel, és csináltad, amit csináltál. Ha egyszer megcsináltad volna, akkor még talán nem mondom ezt, mert olyan vagyok, hogy tudod az egyszeri eredmények nem jelentenek annyira sokat, mint hogyha stabil vagy egész évben. Semmi kivételezés!”

(Kiemelt kép forrása: MASZ)