UtánpótlásSport
2024. szeptember 27.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2024-09-27 18:13

Szerződést hosszabbított Fenyő Noah-val az Eintracht Frankfurt

Az Eintracht Frankfurt meghosszabbította a 18 éves magyar labdarúgó, Fenyő Noah szerződését. A fiatal új kontraktusa 2029-ig szól.

A 2006-os születésű Fenyő Noah 52 mérkőzésen lépett pályára a frankfurti utánpótláscsapatokban, és nyáron kötöttek vele 2026-ig szóló profi szerződést. Fenyő a jelenleg zajló idényben – a Frankfurt másik magyar játékosához, Lisztes Krisztiánhoz hasonlóan – eddig a negyedosztályban szereplő második számú csapatnál kapott játéklehetőséget, a felnőttcsapatban csak kerettag volt – számolt be az m4sport.hu.

Noah saját nevelésű játékosunk, aki rendkívül tehetséges. Velünk volt az amerikai edzőtáborban, játszott az első csapat felkészülési mérkőzésein, illetve az U21-es csapatban fontos szerep vár rá ebben az idényben. Jól bánik a labdával, agresszív és bejátssza az egész pályát. Segítünk neki megtenni következő lépéseit, nagyon örülünk, hogy hosszú távon nálunk marad" – idézi a Frankfurt hivatalos honlapja Timmo Hardung sportigazgatót.

A Frankfurt január 23-án fogadja a Ferencvárost az Európa-ligában, mivel Fenyő – Lisztessel ellentétben – El-kerettag, így akár pályára is léphet a mérkőzésen.

(Kiemelt kép forrása: eintracht.de)