UtánpótlásSport
2024. október 6.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2024-10-06 14:57

Dala Martin szerint a győri bajnoki elején nehéz helyzetbe hozta magát a Fehérvár

A labdarúgó NB I-ben szereplő Fehérvár kapusa, Dala Martin úgy véli, a rossz kezdést követően csak futottak az eredmény után a Győri ETO elleni bajnokin.

A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Győri ETO hazai pályán 3–1-re legyőzte a Fehévár csapatát. A vendégek kapusa, a 20 esztendős Dala Martin a fehervarfc.hu-nak nyilatkozott a mérkőzés után. 

„Az első 15-20 percben nagyon nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, nincs mit szépíteni rajta, rosszul kezdtük a mérkőzést. Gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk – már a 14. percben kettővel vezetett a Győri ETO – , utána pedig futottunk az eredmény után. A folytatásban igyekeztünk többet tartani a labdát, de nem volt meg bennünk az átütőerő, nem sikerült komoly gólhelyzeteket kialakítanunk. Végig meccsben voltunk ugyan, de a legvégén sikerült a Győrnek lezárnia a mérkőzést. Vissza kell néznem a találkozó felvételét, mert nem igazán tudom, mi történt az első 20 percben, csak arra emlékszem, hogy futószalagon jöttek a győri helyzetek. Azért is különösen fájó ez a vereség, mert a szakmai stáb minden alkalommal külön felhívja a figyelmünket arra, hogy mennyire fontos az, hogy jól kezdjük a meccset, az első párharcokat nyerjük meg. Ebből ma nem tudtunk semmit megvalósítani és sajnos újabb vereséget szenvedtünk el" – értékelt Dala.

(Kiemelt képünk forrása: fehervarfc.hu)