UtánpótlásSport
2024. október 26.
  • instagram
Ifjúsági ökölvívó-világbajnokság, Budva (Montenegró) Gymnasiade, Manama (Bahrein)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2024-10-26 14:55

Lamine Yamal szerint a Barcelona a világ legjobb csapata

A 17 éves Lamine Yamal az El Clásico előtt nyilatkozott magabiztosan.

El Clásicóra, azaz Real Madrid–FC Barcelona rangadóra készül Spanyolország és az egész világ: szombaton 21 órakor csap össze a La Ligában a két kiváló formában lévő sztárcsapat. A Nemzeti Sport számolt be arról, hogy a meccsre különleges, gránátvörös-kék fogszabályzóval készülő, 17 éves Lamine Yamal azt nyilatkozta a katalánok honlapjának, hogy 

„Úgy érzem magam, mint egy gyerek, elvégre az is vagyok, aki megpróbálja mindig megmutatni a boldogságát a pályán és a pályán kívül is. Nagyon elégedett vagyok az életemmel. Minden Barcelona–Real Madrid meccs – függetlenül a szinttől és a sportágtól – különleges”.

A Barcelonában kiemelkedően sok fiatal játékos szerepel hétről hétre. Erről a következőt mondta Yamal:

„A csapat is úgy tekint ránk, hogy közéjük tartozunk. Nagyon jól bánnak velünk, és mi hálásak vagyunk ezért, mert igen, gyerekek vagyunk, de szeretjük, ha felnőttként kezelnek. Végül is focizunk, és a kor nem számít. Legendaként szeretnék bekerülni az FC Barcelona történelmébe.”

A Sportal pedig azt szúrta ki, hogy a Bild szemlézte a szélső másik interjúját, amiben így fogalmazott:

„El Clásico? Hiszünk abban, hogy mi vagyunk a világ legjobb csapata, és szerintem ezt be is fogjuk bizonyítani. Minden erőnket bevetjük ebbe a fellépésbe. Nagyszerű csapat vagyunk, és ezt már megmutattuk a BL-ben. Győzzön a jobbik!"

(Kiemelt képünk forrása: UEFA)